top of page

Sorgen etter ADHD-diagnosen

Du har kanskje nylig fått diagnosen ADHD.

Du hadde mistenkt ADHD en stund, men likevel så kom det som et sjokk at mistanken din faktisk stemte. Du føler kanskje også en lettelse over endelig å ha fått en forklaring på hvorfor du har følt deg annerledes og hvorfor det har vært tungt og vanskelig.

Du har kanskje endelig et håp om at ting kan bli bedre, for nå vet du tross alt hva du sliter med og du har muligheten til å gjøre noe med det. Samtidig som du kanskje også føler en sorg over at ingen har funnet ut av dette tidligere. Da hadde du kanskje sluppet mange av nedturene i livet. I tillegg kanskje du sørger over at du har fått en diagnose som vil følge deg resten av livet, som er arvelig, og som veldig mange mener mye om.

Det er ikke uvanlig at det kommer en sorgreaksjon i ettertid av en ADHD-utredning. Jeg fikk det, og jeg er sikker på at det er mange andre som har opplevd det samme. Det blir bedre! Gi deg selv tid til å sørge og fordøye alt, og bli kjent med deg selv i et nytt lys. Vær stolt av deg selv og alt du har fått til på tross av dine utfordringer. Jeg heier på deg!Comments


bottom of page