top of page

En tung fredag

Fredag var en tung dag hvor jeg var lei meg det meste av dagen. Hodet mitt spilte bare negative tanker om meg selv og verden rundt. Jeg ønsket bare at noe(n) skulle komme å redde meg og dra meg ut av elendigheten, men ingen kom. Hva pleier å skje da? Jo, da er det noen rundt meg det pleier å gå utover og da ender det som regel med at jeg føler meg enda verre. Denne gangen klarte jeg derimot å ta meg sammen og ikke "angripe". Jeg klarte å fortelle at jeg hadde en vanskelig dag og at jeg trengte støtte istedenfor at jeg var sur/sint og skylte på andre, slik jeg pleier. Vet du hva som skjedde? Da fikk jeg den støtten jeg trengte og dagen gikk fra å være skikkelig kjip til å ende veldig bra.


Slik er det for oss med ADHD, noen dager er skikkelig dritt og da virker alt håpløst, og fordi vi lever veldig i nuet kan vi glemme at neste dag kan alt være bra igjen. Følelsene våre ligger uten på kroppen, de er sterkere og de svinger mer enn det de gjør for andre. Aksepter at slik er du, ikke bli skuffet over deg selv, gi deg selv det du trenger når du har en dårlig dag og husk det snur.


Jeg ønsker deg en fin uke. Ta vare på deg selv! <3
Comments


bottom of page